Lika fint väder idag, solen skiner från klarblå himmel. 

Kort inlägg idag, klockan har blivit mycket och jag är rejält trött. Har varit nere i stan och kollat halloween firande, massa folk och mycket oväsen... många härliga utklädda människor. 

Drog sedan till våra vänner som kom igår, dom hyr en lägenhet nere i smeten. Det var nog den största lägenhet jag har varit inne i, här nere i Torre... wow säger jag till salu är den också.

Men smakar det så kostar det... 242.000 euro, som hittat. Skulle dom bli ovänner så var det inte svårt att hitta en egen vrå. En riktigt trevlig kväll blev det, och klockan drog iväg... och det var inte bara klockan som drog iväg. Nytt namn på glidaren idag... nu när han skaffat det tredje benet pinade han på när vi gick hem, man hann knappt med. Så idag får han heta Sprintern:)

Imorgon är det helgdag här, en helgdag som man ska tänka och hylla dom som inte finns här hos oss längre.

Nu blir det sängen... lägenheten är inte stor så jag hör alla mina rumskamrater, det snusar och snarkar om vartannat, så förhoppningsvis kan jag snart stämma in i kören.