...så då var äntligen presidentvalet i USA färdigt, och det blev inte riktigt vad man hoppats på... ja beroende på vem man frågar.

 Jag är inte i så chockad som många verkar vara, men jag hade önskat på Hillary. Jag har förstått att många tyckt det varit lite pest eller kolera, men jag vet vem jag hade röstst på. 

Trump är i mina ögon en mullig mansgris som har fällt så många nedvärderande kommentarer om allt möjligt, och en sån kvinnosyn fy säger jag bara.

Men nu blev han demokratiskt vald, så det är bara att hoppas att han visar alla, att han är rätt man att leda landet, och att han inte får igenom allt han sagt, att han ska göra, vem vet, det kanske blir riktigt  bra i slutändan ...nog om detta.

Här i spanienlandet har det varit en bra dag, lite kyligt på morgonen, men efterhand värmde solen bra.

Tog ett kort härifrån, och ett kort hemifrån via webbkameran.

Även om solen visade sig en kort stund hemma också, är jag rätt nöjd att jag fortfarande är här i Spanien. 

Jag, pappa och Rajje tog en promenad ned till centrum i det fina vädret. Jag tror att det dåliga samvetet gjorde att dom ville göra ett besök inne i katedralen. Det är ju det här med dessa kvällspromenader...

Så vi passade på att titta in i den vackra katedralen, och så kunde dom få lätta sitt samvete.

Jag tänkte att det är bäst att ligga på plussidan jag med, så jag skänkte lite pengar och tände några ljus vid ett av statyerna. 

Rajje blev lite orolig, och menade på att det nog var till fruktbarhetsgudinnan jag tänt ljusen...hjälp, vad kan hända nu tro..hoppas han har fel, för hur skulle det se ut?

Otroligt vackert inne i katedralen, så har ni vägarna förbi så är det bara att titta in.

På hemvägen blev det ett stopp på Ina Express som jag fått till mig att det fanns gott gofika. Så naturligtvis var vi tvungna att pröva.

 Tro nu inte att jag alltid klagar, men kakan var faktiskt rättså torr...men Rajjes plättar var smarriga:).

Så vi var nöjda och traskade hemåt för att börja förbereda middag;).

Pappa och Rajje har äntligen varit och kollat in ubåten som ligger nere i hamnen, lite foton kommer här.

 

En kvällspromenad blev det idag med, men denna gång tänkte jag att det är bäst att jag hänger på. Rajje kände att han nog skulle stanna hemma, han kände sig lite frusen...mm, så kan det vara. Jag och pappa traskade iväg och vi gick nog strax över tre kilometer, tror det var lite mera än när dom går själva ;-) .

Träffade på Syrran, Carina och Horst som var påväg till något matställen för sen middag, hoppas det smakade bra. 

Vi fortsatte till myrparken för att gå på gymmet..riktigt trevligt:).

Avslutar med en bild jag hittade som är rättså talande och beskriver lite hur jag tänkte och kände i morse när jag gick upp och slog på tv.