Idag blir det ett kort inlägg, klockan är mitt i natten och sängen ropar.

Men en liten sammanfattning ska det bli. Idag har solen verkligen gjort ett bra jobb, riktigt skönt har det varit. Så man fick passa på och tvätta när torken är bra, och emellan tvättarna intog jag horisontellt läge.

Kan man ha det så mycket bättre:).

Madre och padre var på låång promenad, så jag och Rajje hade föräldrafritt. Men det var längesen det var spännande med föräldrafritt, enda fördelen med det är att man inte behöver tänka på att skynda sig på toan.

Tänk er att leva tillsammans fyra vuxna i en liten lägenhet med en toa, och jag som är som jag är med min mage. Men vi har ett rättså bra system, man frågar alltid om det är någon som bara ska göra ett b innan man själv ska göra ett a. Funkar klockrent så länge ingen sätter sig och kollar nyheter på paddan😐.

Jag kom utanför lägenheten först klockan 18.30 idag och då gick vi till glassbaren för att träffa Syrrran, Carrrina och Horrrrrrst, ps. nu blev det ett litet internt skämt. Horst berätta att man ska rulla på r i hans namn, och då blir det ju så på alla r;).

Och naturligtvis ska allt fotas när man skriver blogg.

Och apropå fota så nu ikväll sent hämtade vi mina favoritmodeller på flygplatsen. Det är ju så att grannarna hemma i Sverige tyckte nog att vi varit borta lite länge, så då kom dom hit och blev grannar här istället. 

Normalt sett när jag fotar dom så brukar det ju vara med lite mindre kläder, men vi får väl se vad dom närmaste dagarna för med sig.

Nu blev det längre än jag tänkt mig och klockan har dragit iväg, 01:45, det blir till att ta sovmorgon i morgon.