...tja än har jag inte känt av det.

Trött som bara den lagt mig mellan typ19.30-21.00 senaste tiden. Haft ont i ryggen, axeln, armen och sedan i måndags ont i bröstet...menar inte i hjärtat utan klumpen utanför. Utöver detta så är det Julafton i morgon och som tradition så firas den här hemma hos oss. För första gången sedan den traditionen började så har jag varit nära att slänga in handduken. Men vi ska nog få till det, vi har ju hela dagen på oss imorgon och vem vet man kanske vaknar med mycket energi😊.

Granen är klädd och jag har bestämt mig för att inte julpynta i år och då fattar ni som känner mig att jag är lite trött. Rajje blev supernöjd..för nu behöver han inte plocka ihop alla tomtar mm. 

Smågrabbarna sov över i helgen som var och då brukar dom alltid vilja bada. Så Rajje hoppade i plurret och jag fotade.

Visst ser det härligt ut. ..har sagt det många gånger och kommer nog fortsätta säga det ...ett bland det bästa vi köpt😊.

Så det var skönt att få gnälla lite, känns redan lite bättre. .och nu är man ju långledig, och imorgon är det ju Julafton. Och egentligen är det min favorit helg, snäll har jag varit så Tomten kommer nog på besök det kan inte bli bättre. Bara jag får städat och lagat maten så ska jag bara njuta.

God Jul på er alla😄