Min kära moder strejkar fortfarande, inte en enda gofika har det blivit än. Men snart får vi hoppas att hennes inspiration vaknar på nytt... 

Än så länge ser hon så nöjd ut... 

Man kan inte påstå att någon av oss gör några större knop just nu dagarna bara rullar på, men det är väl ett sätt att tillbringa semester på, ett mycket vilosamt sätt och det är precis vad vi behövde. 

Kvällarna är helt ljuvliga helt ljumna, något jag saknat i Sverige denna sommar. Så en liten promenad  har det blivit varje kväll. 

Härom kvällen på väg ner till strandpromenaden såg vi några välbekanta ansikten, ett kärt återseende, tror faktiskt det var drygt ett år sedan sist. Syftar då på systrarna från norra Sverige... ps. för oss är allt ovanför Stockholm norra Sverige  ;-)

Ett kärt gammalt par....för mig världens bästa <3

Igår kväll var det cityträff på en restaurang som heter Mundo, massa nya folk som alla bor i kvarteren runt omkring oss, tror vi var ca 38 stycken. 

Inte många man kände igen, och tyvärr blev det inga nya bekanta heller. När det blir så många pratar man bara med de närmaste, men det kommer flera tillfällen. Maten var supergod och personalen gjorde ett hästjobb med att serva oss alla, väl värt ett besök för er som inte varit där än. 

Idag har det blivit en tur till Habaneras för att fylla upp skåpen igen, vi köpte lite äpplen med tanke på om modern får lite lust på att baka en äpplekaka, som hon är såå redig på. Då kan hon ivarjefall inte skylla på att det inte finns ingredienser, det gäller att ligga steget före :-D

Så nu är det hör och häpna lite siesta, igen... 

Några intar den vertikalt, den ene snarkar och den andre spelar säkert wordfeud. 

Rajje sitter i sitt favorithörn och spanar... 

Nästan varje gång jag ser honom sitta där får jag en liten trudelutt i huvudet... 🎶Jag har bott vid en landsväg hela mit liv, och sett människor komma och gå🎵. 

Och jag själv passar på att blogga....sämre kan man ha det. 

Hoppla nu kom spanarn in och genast förvandlades han till uppviglaren... det första han gör är in och nyper pappa i foten och frågar hur länge han ska ligga där och snarka, så typiskt honom :-P