Kors i taket det blir ett blogginlägg idag. Bara fyra dagar kvar till semester, och som vanligt längtar man. 

Här blev jag störd och tappade lusten, så nu när jag är tillbaka är det bara två dagar kvar... får se om jag kan få till ett inlägg ikväll. 

Kan ju börja med att idag fyller våran kära och uppskattade Inspektorska 75 år, och tyvärr är vi inte på plats för att gratta henne. Saken är att både hon och camareron är nere i Torre, vet att en del är väldigt emot att man skriver Torre istället för Torrevieja men detta är min blogg och jag fattar inte problemet. 

Åter till min kära mor, när vi nu inte har kunnat gratta henne in real life har vi istället fått använda oss av tekniken... så jag hoppas att du haft en underbar dag, även om vi inte har varit på plats. Prata om lång mening, hoppas ni inte tappade andan ;-)

Idag efter jobbet fick vi lite besök av småttingarna i familjen Viktor och lilla Isabella. Niklas kom en sväng också och Viktor blir alltid så glad när han kommer. Idag fick dom en fin stund i kvälls solen.... 

The moment :-D

Till och med fyrhjulningen fick komma fram en stund, men bara sitta på den inte köra... Har nog bara varit i drift ca 15 minuter. 

Har hänt en hel del sedan man var här inne och skrev, men minnet är ju inte det bästa. Normalt sett brukar jag kolla in fotogalleriet, men där är det nästan tomt också. Hittade dock ett kort på en mycket kär kollega Pötrick, som tyvärr har valt att lämna oss för ett jobb närmare hemmet, vilket man kan ha lite förståelse för... Men bara lite, ja menar lämna oss, vi som camperat i såå många år. 

Här står han i de praktiska och fina presenterna han fick, vet inte om det finns någon underton på valet av present... mm. 

Nu är det faktiskt bara jag kvar utav oss på kansliet, i och för sig så har jag också bytt arbetsuppgifter, men sitter fortfarande på samma ställe. Nästa person som slutar blir ju min närmaste kollega, och det vet jag inte hur man ska mäkta med. 

Men som tur är ska hon trappa ner långsamt, så man får en sportslig chans att vänja sig :-*

Så inte illa så här på kvällskvisten, det blev ett litet inlägg ivarjefall... Hoppas på massa inspiration nästa vecka. 

Lite avslutningsfoto på mina fina blommor som bara växte fram i gruset och emellan plattorna.