Ja nu har jag avverkat min första vecka, och har lagt upp en ny vlogg varje dag... tar rättså mycket tid men är fortfarande riktigt roligt. Sedan är det ju så att vädret har inte varit på topp, så det har känts ok att sitta och redigera film. 

Fast egentligen så hade det nog funkat i fint väder också, då jag sitter på kvällen när Rajje har gått och lagt sig. 

Som sagt så är ju inte vädret det bästa här nere, någon sa att det inte varit en sämre mars sedan 1927. Så lite skönt kändes det när grabben skickade en filmsnutt som visade att det kom lite snö hemma i Sverige 👍😉. 

Får se framöver hur jag gör med blogg och vlogg.. men som det känns just nu fortsätter jag nog lite mera med vloggen. Börjar lära mig lite om programmet och som sagt än så länge så är det roligt... får se hur jag känner när semestern är slut. 

I dagens vlogg testar vi räckmacka👍😊

Länk till senaste vlogg.. Testar räkmacka