Nu är det lördag och känns inte som om vi kommit in i något semestermood än, inte att vi stressar men på något sätt har man inte landat än. Det har varit en del med dessa sängar, vet fortfarande inte om vi ska byta eller inte... får avvakta lite till. 

Igår tog jag och Rajje en fm promenad och helt plötsligt stod ex kollegan med sambon där. Himla roligt att vi ska behöva åka till Spanien för att mötas. 

Yvonne strålade som vanligt... faktiskt sprang vi på dom på nästan exakt samma ställe på kvällen också. 

På eftermiddagen var vi hembjudna till systrarna Furuvik på godfika... då vår egna lilla bagerska inte riktigt kommit i form än ställde systrarna upp med rena bullkalaset :-D. Så himla roligt att träffas irl igen, och dom har ju en sån himla fin terass att sitta på... det blir en massa himla nu, men jag bjuder på detta. 


Här sitter los padres och Systrarna Furuvik på rad.

Imorse var det kors i taket, Rajje hade äntligen fått äggen nästintill perfekta, tummen upp ifrån allihopa.. helt otroligt, nu hoppas vi att det blir samma imorgon. Det har hittills varit Rajje som fixat frukosten, sticker iväg till bagaren, sätter på kaffet, kokar äggen och dukar... under tiden så delar syster Bittan ut morgonmedicinen. 

På förmiddagen idag gick vi äntligen ner till stranden för att ta oss ett dopp, som vanligt hade jag svårt för att doppa mig.. men sen när man väl har doppat sig kan man ligga i läänge. Så himla skönt, och när jag låg där och guppade i det blå fick man än sådan där härlig semestermood känsla... så just där och då bestämde jag mig för att försöka gå ner och ta ett dopp varje dag. Får se imorgon vad jag bestämmer mig för 😉. 

Just nu snarkas det från både vårat och los padres rum, efter lite korv och mos blev det paltkoma på pojkarna och en liten tupplur. 

 Blev en tidig lunch då vi ska ut på middag ikväll med polaren. 

Visst ser det riktigt gott ut...  <3