Nu är det fullt på casa Kraff, nio personer är vi. Första dagarna har vi haft Viktor med oss, och det har varit lugna gatan... när man bara har ett barn gör dom inte mycket väsen. 

Igår var vi en kort sväng på stranden, men till och med Viktor erkände att det var kallt i vattnet . Men man behöver inte bada utan leka i sanden kan också vara kul, både för stora som små. 

Ett rjält slott med vallgrav blev det. 

På eftermiddagen hade vi fikagäster, gamlefar fick äran att kila iväg och köpa fikabröd, hon den äldre har legat av sig med bakningen. Pappa vill egentligen inte handla då han säger att vi alltid klagar på det han köper, men vi förklarade tydligt vad han skulle handla. 

Men på något sätt blev det fel, som vanligt, vi får nog börja lyssna på honom. Han trodde han köpt typ wienerbröd, fast fyllningen var ost och skinka:). 

Inte ens rajje tyckte dom var goda. 

Oavsett felköp blev det ett bra kakfat med lite av varje, som vi kunde mumsa ifrån. 

Gästerna var systrarna Marga och Birgitta och så var det Irene...

Det blev en trevlig stund på en blåsig terass, vi erbjöd allt att vi kunde gå in, men vikingarna tyckte inte det var kallt :-!.  

Så idag på em var våran lugna lunk över, hela familjen Andreas kommer in i lägenheten som en virvelvind. Viktor blev så lycklig när han fick se dom... mat i magen och sedan var det bara att gå till stranden. 

Dessa barn är riktiga blötdjur, det är inte direkt varmt i vattnet men det stoppar inte syskonen Krafft. 

Det kommer nog bli många besök på stranden, och som det verkar kommer värmen nu också. 

Här sitter en del av gänget och myser framför teven innan sängen. 

Avslutar med en klurig rebus.

Föregående bild blev censurerad😉.