Ja då var dom äntligen här, och friden är över på casa Krafft...Det började med att vi var tvungna att utfodra stackarna, som endast fått i sig lite frukost och dom landade vid åtta tiden.

Så fort vi kom hem stack Rajje upp till vårat kebabhak för lite käk.. 

Och los padres installerade sig på sitt rum. Jag hörde lite konstiga ljud inifrån rummet så jag fick kika in...

...och dom som sa att dom var såå trötta, jag undrar jag vad för fuffens dom hade för sig, gamla människor;).



Det blev tabberas

På morgonen vid frukosten som vi naturligtvis intog på terrassen, fick vi syn på att vi faktiskt har sjöutsikt...wow, inte illa:).

Första dagen lovade vi mamma att hon skulle slippa disken och bara få ta det lugnt, och hon tog oss på ordet. Medans jag och Rajje fixade middagen, intog los padres vertikalt läge... det snusade så gott inifrån deras rum.


Såå trötta

Efter en mjukstart så var inspektorskan igång, hon började med att sätta Rajjes fötter i blöt, så kan han ju inte se ut om fötterna menade hon på... och pappa  fick bakläxa på handtvätten och hamnade med fingrarna i den lilla baljan.

Något bak kan vi nog inte räkna med nuförtiden, hon har semester menar hon (inspektorskan)... numera bakar hon ju kaffebrödet till Nyfiket, så kära broder, det är ditt fel att vi inte får gofika längre:(. 

Så nu blir det köpfika, fungerar också, även om det inte blir i klass med inspektorskans hembakade.


Padre funderar om han orkar en till..

Vi var ju tvungna att visa Torreviejas nya Godisbutik för Padre, och naturligtvis blev det en påse med lite lösgodis.

Tre ivriga nävar dök ner i påsen när vi kom hem, så det tog snabbt slut.

Efter både mat fika och godis fick det bli kvällspromenad, och det är fortfarande helt underbara kvällar, just nu klockan 22.00 är det hela 24 grader. Lite kort blev det naturligtvis på turen...


Rejäl Benjaminfikus

Som ni hör har vi härliga dagar här på casa Krafft, inte så mycket batalj än, utan det har varit mest vila...man brukar ju vara lite seg de första dagarna. Men idag var vilan slut för mamma, en rejäl disk blev det efter matlagningen av en mycket god biffstroganoff...mumma.

Vad jag ska kalla pappa numera vet jag inte än, någon camarero är han inte, och inte någon trädgårdsmästare heller... så tills jag kommer på något får det bli padre rätt och slätt.


Riktigt fint månsken

Och till sist en liten bubbla..