Om ni visste vad mycket vi förhandlingar, diskuterar och tjafsar om vid frukosten. Idag handlade bla om kaviartuben, pappa ifrågasatte vem som hade vikit upp kaviartuben... enligt han var det lite snett, och det här är verkligen viktiga saker. Det ska vara helt perfekt så jag och Rajje fick en välbehövlig lektion från både mamma och pappa. 

Så här ser ni en näst intill perfekt vikt tub, skulle bara varit liite mera platt. 

En annan fråga som kom upp var vem som använt disktrasan utan att skölja ur den, ingen ville kännas vid detta... men är nästan säker på att det var Rajje, han såg lite skyldig ut. 

Igår var vi på em på träff med Birgitta som tog med oss på ett jättetrevligt ställe. Vi hade bestämt träff vi de blå sofforna. 

Här sitter vi och väntar på Birgitta, och vad vi inte visste var att hon satt i andra änden och väntade på oss....jag vågar knappt tänka på hur länge vi kunde bli sittande där om inte Rajje hade tagit en liten promenad till andra ändan... 

Här var stället vi käkade på, otroligt mysigt ställe. Inne var det massa mysiga sittgrupper, rekommenderar verkligen stället. 

Två tuffa brudar i lyxförpackning  ;-)

Vi blir riktigt bortskämda idag blev vi utbjudna av nyägarna till fd. casa Krafft. Det blev lunch på fina Sunset Beach... otroligt god mat på detta ställe, fin omgivning och härliga stolar vilket är väldigt viktigt när man ska äta trerätters. 

Det fanns två dagens menyer, en som kostade 15 euro och en på 20 euro, allt vi smakade på var jättegott. 

Här ovan ser ni förätterna vi valde.. 

Här sitter dom och njuter av huvudrätten, lika gott som förrätten... till efterätt blev det lite sobre med annanas, mums. 

Så detta var lite uppdateringar från Torre... avslutar med ett kort på min kära fader som föredrar både hängslen och livrem ;-)