Hej hopp, nu har jag några dagar att skriva ikapp... det blir ju lite samma, och alla dagar bara flyter ihop. Man är verkligen i en semesterbubbla, som snart kommer att spricka. Det är som toarullen, ju mindre det är kvar ju snabbare snurrar den, och helt plötsligt sitter man där och ropar hjälplöst på RAJJE... 

Vad har vi då gjort... nya sängunderrede har kommit, lite bättre än tidigare... men inatt kröp jag allt in till gästrummet där jag faktiskt sover riktigt bra. 

Lite annorlunda än hemma 😉.. Måste bara ge tummen upp för Jysk i Punta Prima igen, otroligt hjälpsamma och inga problem med bytet. 

Det blev väderomslag förra veckan, från att ha varit ovanligt varmt och skönt så kom det lite åska några kvällar och med det lite svalare på både dag och natt. 

Vinden blev riktigt kylig och vi plockade faktiskt fram långbyxor och långärmat.. 

Ser ni att los Padres matchar varandra  :-D

Som sagt några dagar som var lite väl kyliga, men igår började det bli lite varmare igen, och idag är det jättefint väder. 

Jag och Rajje tog oss en fm promenad utefter stranden.. 

Det var riktigt skönt och vi bestämde oss för att få lite gratis fotvård, av med strumpor och skor... och låt sanden och vattnet fixa välslipade fossingar. 

Man måste tänka på vätskebalansen när det är varmt så det fick bli ett stopp på Coffe Y Tapa, perfekta stället att ta en paus vid. Trevlig personal alltid något till drickan och perfekt utsikt över havet. 

Vi har fått bil igen så här de sista dagarna, så det fick bli en tur till köpcentra Habaneras och som alltid när vi kommer dit blir det ett besök på Gyllene Bågen. Man fattar inte varför Rajje alltid vill dit, men som mamsen sa att vi måste ju ställa upp, det är ju bara en dag av alla dagarna.. 

Lite butter blev han när jag förevigade besöket, men herregud det är väl inget att skämmas för👍😉. Matlaget fick ledigt och även en fridag för diskerskan också, om man bortser frukosten.. 

Vi har både sett och hört att det är lite småtråkigt väder hemma, så vi köpte lite varma huvudbonader, så vi inte kommer att frysa på hemvägen. Det gäller att vara förberedd. 


Här testar både jag och pappa våra nyinköpta buffar. 

Då vi hade någon dag med lite sämre väder plockade vi fram lite nygamla spel, och jag och pappa körde lite Quiskampen och det nya för oss att man kunde gå med i oliks turneringar som vi tillsammans klättrade upp på vinnarlistan. 

Så när jag roat papsen en stund, var det dags för mamsen... där blev det lite hårvård istället, lite svårt att göra det på pappa då det väsentligaste för detta saknas😉... Men destå mera har mamma av den varan. 

Men finns inte vissa saker i verkligheten så kan man ju alltid fixa det i mobilen.. 

😇😉👍

Ingen kan ju ha undgått att jag älskar strandpromenaden, tycker det är så himla skönt att strosa omkring där... Det är så fint oavsett väder, och många foton har blivit tagna, men sällan man kan fånga det där lilla extra. Som igår var månen så himla fin, en tunn fin skärva, men få månen bra i en mobilkamera funkar inte så bra. 

Nope nu är det nog dax att ta en lite tupplur, medans mamma fejjar på.. 

Och till er alla där ute, om du någonsin tänker att din hjärna är otillräcklig... tänk då på denna kille =-O