Äntligen var vi alla på plats igen, och semestern har börjat. Om det skulle vara några nykomlingar ska jag göra en snabbpresentation av oss i Casa Krafft.

Vi börjar med åldermannen:)..pappsen....mannen med många namn. Det började med namnet Glidaren, smiter undan och är inte direkt hemma i köket, men fick rycka in förra semestern och fick då ett nytt namn...Camareron, men det är ett minne blott. Har inte bestämt mig än för hans namn, kanske herr Illa..mm eller var det hör Illa, vi får se vad det blir.. Ps. Älskar allt med socker i, och bjuder alltid på sig själv.

Nästa i åldersordningen blir Inspektörskan (mamma)...ett så passande namn. Hon kontrollerar allt, sköter disken och bakar gofika. Det bästa vi har även om hon är lite ettrig emellanåt. 

Sen har vi uppviglaren, också ett passande namn. Han bara älskar om han kan få igång en batalj, då mår han som bäst. Sköter matlagningen på bästa sätt. Många saker kan man säga om honom, men det bästa är att han är min;)

Sist men inte minst, men yngst är då jag..även kallad Diktatorn eller Draken. Varför har jag ingen aning om, beror kanske på att jag gillar att planera, och visst är det bäst om man inte är för många kockar;).

Dag ett:

Dagen började bra, Inspektörskan och hör illa tog sovmorgon. Det får gå, så här första dagen, så jag och Rajje fixade frukoste. Så härligt att kunna sitta ute igen.

Sedan blev det en tur till Torrero eller vad det nu heter...vi hade en leverans till Preciosa. Trevligt att träffas igen, var ett tag sen senast. Fick även träffa nykomlingar, Birgitta och Marga två härliga systrar som köpt lägenhet här också.

Tyvärr hamnade Preciosa bakom Rajje, men hon är där, jag lovar.

En tur ut till La Zenia och en tur till Habaneras blev det också, tvätt och tupplur..inte illa att hinna med allt detta innan klockan fyra.

Sonen, flickvän med vänner är här just nu, innan vi kom bodde dom på casa Krafft. Men fick flytta på sig ner till Yvonnes ställe. Bortsett från kackerlackor var det nog helt ok, där finns ju pool.

Kan inte vara varmt i den poolen nu, så inte ett dyft avundsjuk. 

Full rulle är det här i lägenheten...

... dessa ungdomar.

 Igår blev det ingen middag, men idag blev det en smarrig middag, till och med Inspektörskan tyckte det var ok.

 Så här nöjd kan man vara, god mat och en öl...då blir han lugn och fin:)

Just nu så har uppviglaren och ja va han nu heter tagit en kvällspromenad för att träffa Horst och Carina, saknat dom jättemycket. Men ikväll tar jag och mamma det lite lugnt, vi har båda lite ont i våra ryggar, men det är ju bara första dagen...