Andra deltävlingen Mello avklarad och jag tänkte ge mina åsikter om kvällen-

Låt ett, Mariette: ok låt som jag tyckte blev bättre o bättre.
Låt två, Pontaren: Första tonerna kända jag bara wow, det här kommer jag gilla...dom spelade på mina förfäders arv, det nordiska mystiska... men det tog snabbt slut. Men det fick mig ivarje fall att ladda ner till min lista hans vinnarlåt från 2000, hade nästan glömt den:).

Låt tre, Etzia: Denna trodde jag skulle vara riktigt bra, jag gillar verkligen lite Reggietoner. Men den gillade jag inte alls.
Låt fyra, Allyawan: Inga förväntningar, gillar inte hip hop, dessutom tyckte jag det var rejält falskt.

Låt fem, Dismissed: tja inte så illa.
Låt sex, Lisa: verkligen lite ungdomlig tusch tycker jag...men gillar lilla Lisa, så lite ok tycker jag allt.
Låt sju, Benjamin: Låten blev bättre andra gången,  plus på hans sätt att röra sig. Jag tycker verkligen det är sexigt med killar som kan dansa...vore inte tråkigt att få skala av lite år på mig själv och en hel del annat också, och framför allt att få lite energi och lust på att gå ut och dansa loss;)

Men det som var det bästa i hela programmet var David Lindgren...så bra, jag bara njöt, roligt med alla låtar nördig som jag är.
Men vad i hela världen var det som Hasse sa till Pontaren?? Jag vet då vad jag tycker att en Fillefjong är, och inte var det vad Hasse syftade på.

_______________________________________

Rajje är på plats här hemma igen, och det betyder att man måste dela med sig av tv på kvällarna;), och man kan sova skönt i sin egna säng igen. Och det betyder också att man har en snörvlande karl i sängen, rejält förkyld var han... mycket utespring måste det ha varit där nere i Torre.

Jag längtar verkligen efter lite värme nu, senaste tiden har det varit kallt så det gör ont i kroppen, men ska bli lite varmare nästa vecka... så man får se fram emot det.

Mamma är och gottar sig långt bort i Mauritius, så avundsjuk på henne, men unnar henne verkligen det. Vi tog med oss pappa på liten tur idag, nu när han är gräsänkling...middag på Koppargrillen blev det, smakade mumma. 

Detta åt jag... Tror dom vunnit någon tävling med bästa bearnaisesås i Sverige. 

Naturligtvis blev det lite efterrätt också.. 

En gröning är alltid gott... Helt klart Rajjes favorit. 

Rajje hade fått fråga om katten var en tjej eller killa, ska visst ha skrivit Nissa ibland...men det är Nisse han heter och han är fortfarande en kille, ett litet tag till, sen blir han en eunuck:).

Var hemma hos Yvonne i veckan och gjorde lite arbete, fick då nöjet att fota hennes misse.. En härlig stor katt med många år på nacken. 

Lilla Isabell växer och frodas,  helt otroligt vad dom ändrar sig i början, så det får bli ett litet foto på henne också.