Här i Torre fortsätter festen, varje kväll flockas det med folk runt festplatsen vid piren. Framåt kvällen ser man kvinnorna som klätt upp sig i så fina flamencoklänningar gå nedåt strandpromenaden. Och i de olika tälten bjuds det upp på flamencodans. 

Små som stora flickor, så fina i sina klänningar. Idag och imorgon är det häst uppvisning, blir spännade att se. 

Förövrigt fortsätter allt i sin gilla gång här på casa Krafft. 

El padre har varit hos frissan, och vi lät honom gå själv. Bara det är ju lite spännande... han hade sagt till barberaren zero five... Barberaren titta lite på honom och visade en bild på en rakad karl, så det blev ändrat till five ten. Så nu kallar vi honom för Skalle-Per ;-). Vill bara påpeka att Skalle-Per är ett hedersnamn, inget illa ment, men sanningen man får säga. 

Fast trädgårdsmästare är han fortfarande, men här om dagen funderade jag på att ge honom sparken. 

 Här är ett foto på våra fina pelargoner... 

... Och detta är taget strax efter. 

Man undrar vad han sysslar med, enligt honom var det bara att klippa ner... För då skulle det minsann  hända saker. 

Två dagar senare när jag kommer ut på terassen hade det hänt saker... 

Måste säga att vi verkligen fått oss en bra trädgårdskötare, fantastiskt fina och originella måste jag säga. Även dom andra blommorna fortsätter att blomma så fint. 

Så vi är såå nöjda med våran lilla skalle... nej jag menade våran trädgårdsmästare. 

Igår tog vi oss en liten shopping tur till la Zenia, fanns hur mycket som helst. Men tyvärr blev det en kortare tur... Rajje kände sig lite lurad, enligt honom så trodde han att vi bara skulle hoppa in på Leroy Merlin. Men hallo det är ju inte ekonomiskt att åka ända dit ut, och bara gå in i en affär. Nope man måste ju passa på att titta in i flera. 

Så här glad är man när man får vara med drakarna på en shoppingtur.