Det är långt emellan inläggen, har himla svårt för att hitta den rätta inspirationen för att skriva. Känns som om det bara handlar om krämpor och sjukdomar just nu. 

Fortfarande har vi känningar av förkylningen, men nu går det åt rätt håll ivarje fall, Rajje har till och med rakat sig och hittat dörren ut:). Jag själv bytte förkylningen mot Tandvärk... så himla typiskt att det ska hända just när man ska åka iväg på tur. Tandvärk får man om man ska åka bort eller typ efter fem på fredag eftermiddag... grr. 

Jag och Yvonne har varit i Stockholm på KAF konferans, massa trevliga föreläsningar god mat och lite fest, och jag får som sagt världens jäkligaste Tandvärk, med facit i hand skulle jag stannat hemma. 

Första kvällen fick jag söka upp en jourtandläkare, kände mig rättså desperat och ville nästan att han skulle dra ut tanden. Men icke sa nicke, det enda han gjorde var att prata. Nja han tog naturligtvis en plåt också, men kunde inte ställa en diagnos, så därför blev det inget gjort... lite starkare piller fick jag åtminstone. Så det blev att knapra piller och göra det bästa av situationen. 

Lite mingel och dans blev det och några riktigt bra föreläsare, så lite bra blev det. 

Yvonne rockade loss rejält på kvällen... 

Men det kostar att ligga på topp... 

En liten tupplur blev det dagen efter, men det berodde absolut inte på dansen, utan just då var det en mycket tråkig föreläsning;). 

Det har varit mycket Yvonne det sista, inte nog med Stockholm, utan en tur till Göteborg har det också blivit. Vi var på Göteborgs Operan och tittade på Hair, så otroligt höga förväntningar hade jag. Jag bara älskar filmen och musiken, så jag stoppade i mig lite piller (för tanden) och drog iväg, prata om besvikelse, följde inte historian alls, och musiken tyckte jag  var rejält slaktad, så vi gick faktiskt i pausen... så, så var det med det. 

För att återgå till tanden så hade jag tid på måndag fm hos min tandläkare, rättså trött var jag efter nästan en veckas tandvärk. Så ni kan tänka er när min egna tandldläkare inte ville göra ett ingrepp, utan slipade ner tanden och ville att vi skulle avakta fyra dagar, och om jag fortfarande hade ont då skulle han rotfylla tanden. Jag kände bara nej nu räcker det, fick faktiskt fram några tårar så han ändrade till två dagar. Efter två dagar så började värken att släppa, helt otroligt, nu håller jag tummarna på att det är ok... om inte kan jag lova att tandvärken kommer nog lagom till semestern  >:o

Mamma och pappa är ju nere i Torre just nu, så man är ju uppdaterad på väder och vind. Och vad jag förstått så har det inte varit det bästa vädret, så nu kan det ju inte bli annat än fint väder när vi kommer ner, nedräkning börjar. 

Var bara tvungen att ta en skärmdump på dom när vi skypade... i mina ögon ser det ut att vara perfekt väder himlen ser så blå och fin ut. 

Avslutar detta inlägg med ett foto från centralstationen i Stockholm. Jag är ju en dån där dokusåpa nörd, så ni kan tänka er när jag stod där och fick syn på en från årets Farmen... väste till Yvonne att hon skulle stå still och jag skulle låtsas ta ett kort på henne. Precis när jag sagt till henne knackar en kvinna mig på axeln och säger... Gå du fram och ta ett kort, jag är hennes mamma, så pinsamt :-[

Det var bara att gå fram och fråga, och hon blev superglad och sa att jag var tvungen att vara med på fotot också. Det är väl så med dessa b skådisar, dom är glada att bli igenkända. 

Så här är fotot på oss, vet inte vem som är gladast. Färgstark person som har roat oss Farmentittare under rättså många veckor.