Första maj och strålande väder, tänk vad solen kan göra. Man mår bättre, man får mera energi ja allt känns lite lättare och bättre.

Altan börjar ta form.

Gräsmattan blir klippt.

Och gubben tar fram krattan:)


Igår blev det sent, jag var ute på tur med Yvonne. Vi var på Rockabilly fest och lite annat, fast vi var i yrkesvägnar:)...vet inte om det var bristen på bra väder som gjorde att det var lungt och fint ute på festplatserna. För är det fint väder idag, så var det verkligen inte det igår. 

Hörde på radion idag att spanjorerna är hellediga imorgon för det är första maj?? I Spanien är det så att om en helgdag infinner sig på en söndag så flyttar dom dagen bara för att man ska få en extra ledig dag:)) det ni.

Här om dagen var jag ute på jobb med några yngre kollegor, vi åkte runt i Dalsland på massa ställen som jag inte varit förrut, som vanligt hade jag svårt för att komma rätt...men ibland är det bara bra, man får se lite mera då. Vi kom till ett ställe med strutsar och hjortar det var riktigt häftigt... och vi fick även se massa fina kyrkor som vi har här i Dalsland. Dessa kyrkor är verkligen ett kultur arv som vi ska vara riktigt rädda om...så fina.
Här är en av dom.


Fåfäng eller inte, jag ibland vet man inte riktigt...jag är en person som nästan aldrig målar mig, jag har ingen speciell frisyr utan tvätta och självtorka gäller...köper inga speciella kläder utan billigt är bra, jag kan åka in till affären utan ha kammat håret osv. Men egentligen så är det på det sättet pga av latmasken, jag älskar smink, det vet alla som sett min sminksamling, som aldrig används, jag menar vem orkar gå upp tidigare för att sminka sig, och sen ska det bort på kvällen...vem orkar fixa till en frisyr efter duchen osv...inte jag ivarje fall. Så därför letar jag alltid efter genvägar, genvägar är bra (oftast). Man färgar håret, då ser det bättre ut, lösögonfransar har jag testat...jättebra, men tyvärr så måste det ju underhållas. Men så för en tid sedan såg jag reklam om kosmetisk tatuering..wow lät ju riktigt bra, så jag började naturligtvis kolla in olika sidor. Ida`s Beauty i Trollhättan ligger närma och verkade bra enligt olika recensioner. Så efter många om och men beställde jag en tid..fåfäng ja säkert, många har nog åsikter om detta... men det är mina pengar och min kropp;)

Lite nervös måste jag erkänna att jag var, tänk om jag ångrar mig, tänk om det skulle bli fult och tänk om det skulle göra ont, frågorna var många, idag har jag svaren:)

Ja det gjorde ont, inte så ont att man inte klarar av det...utan ont punkt slut, men inget ont efter. Däremot så hör och häpna så tillhör jag en liten grupp av människor som svullnar och blir lite blå...vi är inte många så jag antar jag ska känna mig utvald;), en del tillhör den där lilla gruppen som har tur i spel, och så finns det dom som jag, man ska vara nöjd för det lilla...

Här kommer lite foton:)

Här försöker jag få ned svullnaden.


Men efter bara två dagar börjar man se hur det kommer att se ut...inte målat men ändå målat, tror att i slut änden blir det precis som jag tänkt mig. Jag är jätte nöjd med Ida´s Beauty..trevligt bemötande och lyssnade på vad jag ville och resultatet verkar bli som jag vill...latmasken känner sig nöjd, nu kan jag gå upp på morgonen och behöver inte lägga en minut extra på att försöka fixa till sig, precis som jag vill ha det.

Rajje får passa sig så inte folk tror något, man vet ju aldrig... men ni som läser det här vet nu att det är självförvållat och Rajje är helt oskyldig till detta typiska tilltag som jag nu har gjort. Det enda är att jag ska tillbaka om en månad och göra lite finjusteringar, men det är bara att bita ihop och tänka på att den som vill bli fin får lida pin;)