Dag ett Ikea, dag två Habaneras och dag tre La Zenia... det kostar att ligga på topp ;-). Men jag lovar att det varit mest fönstershopping, även om man skulle kunna tro något annat. 

Idag blev det som sagt en tur till la Zenia, ett trevligt shopping paradis som ligger söder om Torrevieja. Massa olika affärer och matställen, rena drömstället om man känner för att shoppa loss. Humle och Dumle gick till leroy Merlin eller vad det nu heter, medans jag och mora min skilade iväg till våra favvo affärer.

När vi väl kom hem var vi alla vrålhungriga, så det var bara att sätta igång med middagen. En del hungrigare än andra, lille Ford var först på plats och började ta för sig innan allt stod på bordet. 

Det är till att ha bråttom, men är man Hollywoodstjärna så har man väl lite förtur... eller åtminstone tror man det. 

Imorgon blir nog en lugn dag eller inte, vi får se. Eventuellt drar jag och modern till en kina affär som visst ska vara gigantisk, hela tre våningar... men jag har lovat att vi sticker iväg själva. Har kännt mig lite osäker att köra när det är fullt i byn, och just nu är det verkligen mycket bilar här. Men det ska nog gå bra, vi får ta lite småvägar. Uppdatering kommer... 

När jag satt och bläddrade runt på nätet hittade jag en trevlig bild på tre damer från förr... 

Tänk vilken skillnad mot dagen gamlingar... 

Helt otroligt... mormor, farmor och gamlemormor❤️. 

Avslutar med en liten fräckis, bara att hoppa över för den känsliga :-[

Det medelålders paret hade gått och lagt sig och allt var precis som vanligt. Efter att båda somnat vaknade mannen mitt i natten. Han kryper närmare som fru och gör några intima närmanden.
– Nej, inte nu, säger hon bestämt. Jag ska till gynekologen i morgon bitti.

Mannen vägrar dock ge sig, kryper i stället ännu närmare och viskar förföriskt:
– Men du ska väl inte till tandläkaren…?

Ha det bra därute och simma lugnt.