...sällan ensam sägs det.

Imorse när frukost gjordes iordning lyckades mamma bränna sig rättså rejält på handen.

Och förutom att det är jättesynd om henne, och det menar jag verkligen...så blev det ju lite jobbigt med våra arbetsuppgifter 😯. 

Mamma har ju skött disken och nu kan hon ju inte vara i varmt diskvatten..vojne vojne hur ska detta gå😵....men mirakel händer😉

...detta är nog första gången jag ser detta, pappa steppade upp och tog disken.

Förövrigt var detta, som tidigare en lugn dag..körde några maskiner tvätt, var ungefär vad vi orkade idag.

Riktigt bra tork va det🌞.

Helt handikappad blev hon inte...som tur var.

Efter en lätt lunch så blev det sängen, och en del somnade så sött.

Har tänkt lite på det med sömn..nu har vi ju haft semester ett tag och man har kommit in i rutiner. Ingen klocka som väcker en på morgonen och inga måsten med att lägga sig på kvällen. Så antagligen är min naturliga kroppsklocka att lägga sig vid ca 24.00 och gå upp vid ca 09.00...då mår jag toppen. Mamma och pappa har nog ungefär samma som mig...däremot Rajje, han brukar gå in och lägga sig vid ca 21.00 och går upp ca 09.00 det ni är inte illa sovit😉

Avslutningen idag blev olycka två..

...denna gång var det i den andra korsningen, ingen skadad som tur var. 

Idag har jag känt mig mycket bättre och är nog helt ok imorgon. .och tur är väl det då det är dax att gå till tandläkaren igen...hur roligt är det??

Natti på er...nu ska jag läsa vidare på min bok📖😴