Gårdagen visade sig bli en härlig och trevlig dag... även fast den började med lite jobb. 

Tvättdag... helt otroligt, man hänger ut och strax efter är det torrt, nemas problemas. 

Lite senare drog vi till Habaneras, Rajje var på shoppinghumör, snäll som man är ställer man upp. Medans Rajje och Horst gick på Aki fördrev jag och Carina tiden på C&A, en mycket trevlig affär. Det blev nog en stund inne i affären, det är ju en del att kolla in. 

Men Rajje står tålmodigt och väntar... har sagt det tidigare och säger det igen, - den som är snäll på dagen, den plockar frukt på kvällen... 

När man gått runt i affärer blir man lite sugen på något, så för att vara snälla mot Rajje föreslogs det att vi skulle ta ett litet stopp på Mc Donalds, rajjes favorit ställe nr una :-P.... Tyvärr blev det inget foto denna gång, men finns ju några i galleriet. 

Sedan blev det slappa på casa Krafft, Rajje gjorde en Sten-göran, medans jag tog ett, eller kanske var det två avsnitt av Gåsmamman. 

På kvällen var vi på cityträff, är med i en grupp på fejjan Citygrannar, trevligt att få lite tips på saker som händer i centrala Torre. Ofta ordnas det träffar ibland är det föreläsningar, men oftast är det middag på någon restaurang. Igår var det på en restaurang som heter Salt & Peppar... jag kände lite sisådär för menyn först, men blev glatt överraskad när maten kom in... Supergott. 

Såsen var gudomlig... ps. det är kyckling som gömmer sig under såsen. 

Här är en till som var nöjd. 

Glömde att fråga runt om det var ok att lägga ut foton, så det får bli ett där man inte ser något större... vi var hela 18 personer på plats. Det blir svårt att prata med alla, utan det blir bara dom som sitter närmast, vi hade det trevligt i våran hörna ivarjefall, och det hade de säkert i andra änden också. 

Fast det gäller kanske inte alla, tycker nog att Lasse spänner ögonen i Rajje, undra vad för groda som har hoppat ut denna gång ;-)

 Kvällen var inte slut där, utan jag, Rajje, Horst, carina, Lasse och Ami bestämde oss för att inta efterrätten på nästa ställe. 

 Ja som ni ser blev det på det gamla vanliga stället :-D


Denna kvällen var inte vit, utan brun... kyparn slutade aldrig att hälla, allt för jag skulle hinna fota... 

Ovanlig sen kväll för att vara Rajje... han satt till och med uppe och tittade på ett avsnitt av Gåsmamman med mig, innan vi kom i säng.