Igår kväll var vi på Salt N'Pepper och käkade tillsammans med Polarn, första middagen som vi själva slapp att laga på vår semester. Alla var nöjda med maten förutom pappa, tror han tycker det smakar bäst på casa Krafft ;-)

Jag hann att ta ett litet tjuvnyp i ena hörnet innan jag kom på att fota maten, får skylla på hungern. 

Mätta och nöjda avslutade vi kvällen på balkongen, en helt ljummen kväll, hela 24 grade och vindstilla... bara att njuta. 

Som ni ser så har vi inköpt lite blommor till balkongen, trädgårdsmästaren måste ju ha något att göra. Blev min favorit blomma.. 

Söndagen började med mulet väder och lite regn, så det blev en riktigt latardag i varje fall början på dagen. 

Men matteamet jobbar även fast det är söndag, idag blev det gryta. Fast det är jag och Rajje som lagar maten, så måste inspektorskan vara där och kontrollera... denna gången ville hon kontrollera att potatisen verkligen var färdigkokt.. 

En öl kan du allt ta till middagen sa jag till Rajje, nemas problemas tyckte han och dukade fram en öl till sig och mjölk till pappa.. 

Man får ju inte vara dum, en öl är ju en öl.. 

Efter maten drog jag ner till stranden, jag bestämde ju mig igår för att försöka gå ner varje dag och ta mig ett dopp... Och efter en molnig och lätt regning förmiddag lyste solen så fint igen. 

Tror faktiskt det var någon grad varmare idag, riktigt skönt. 

Fram på kvällskvisten drog vi ut på vår kvällspromenad, idag blev det en tur ner till hamnen och kolla in lite båtar. Vi hittade en Princess 35, en sådan båt som vi har, hemma i Sunnanå ser vår båt så ståtlig och fin ut, men i den här hamnen såg båten ut som en liten jolle... Prata om båtar, var en hel del som jag skulle kunna tänka mig att äga. 

Vi har bestämt oss för att hyra en båt någon dag så vi passade på att titta på utbudet av uthyrningsbåtar, fanns en hel del att välja emellan.. Vad tycks om den här? 

Så söt.. ps. det är en grill i mitten.. 

Det fick ju bli lite Churros, när vi ändå var borta i det hörnet, riktigt gott. 

Och precis innan man viker upp till oss ifrån strandpromenaden tog vi en vattenpaus... nja så mycket vatten blev det inte, men denna gång var det jag som beställde.. 

Ännu en trevlig och framför allt en lugn dag har vi fått... och det bästa är att vi har många dagar kvar..