Då blir det några rader igen, varit på väg många gånger men alltid något som kommit ivägen. Med dom orden skulle man ju kunna tro att jag har massor att skriva om, men så är inte fallet.

Det grejas lite i den kommande bostaden, golv ligger och väggar börjar att komma upp...men mitt i allt så drar gubben i väg till Torre, och allt tar stopp. Men förhoppningsvis kommer han hem med ny energi, eller så kommer han hem kokt. Ryktena har nått oss här uppe i norden, att det är väldigt varmt nere i söder...så jag är inte på något sätt avundsjuk

.

Vi har kamera uppsatt därnere så jag har kunnat kolla in grabbarna lite grann, och det lilla jag ser så ser det ju lugnt och skönt ut, men den värmen är inte min cup of tea, så att säga.

Jag själv har haft fullt upp med hundar och återigen hundar...många hanar har vi haft, och med för mycket testosteronstinna hannar som har lite svårt att kontrollera sig, blir det lite oväsen...kan man säga. Det har pusslats en del, flyttats osv...men just nu är det lugnt och skönt, och imorgon är gräsänkling tillståndet slut.

Var en sväng hos mor och far, och fick då berättat för mig att pappa blivit inbjuden till Stockholm för att hyllas och få medalj av Kungen...men av någon anledning så hoppar dom det??? Ja menar...hallo.

Det har varit internationella veterandagen, och i år skulle Sverige lyfta fram de FN styrkorna som tjänstgjorde i Suez, Gaza och Rafah mellan åren 1956 - 1967...mingel, middag medalj av Kungen...mm, men vad är en bal på Slottet..?? Nä istället får han medaljen hemskickad i en liten sammetspåse.

Men förövrigt var allt bra med dom, och deras lilla terrass var lika fin och praktfull som vanligt.

Lillgrabben har köpt sig en liten leksak, och den får man provsitta, och den dagen det blir varmare i vattnet ska jag även provköra...det blir väl något år.


...eller så kopplar man på kärran på bilen, så kan jag få känna vinden i håret:)

Här är ett annat fint ekipage, som passar på när katten är borta...

Tidigt på morgonen kan man få fina foton, här är ett fint konststycke tycker jag. Är inte direkt förtjust i spindlar milt sagt, men deras nät med morgondaggen kan vara så fint. 


Rajje hänger på stranden och kollar in brudarna, vad jag har förstått...men han blev lite fundersam här om dagen... han skickade mig detta foto, med frågan, ska jag bli rädd? Tja vad svarar man på det:).

Är lite trött idag, eller ska väl säga tröttare än vanligt... Idag fyller en granne 50 år, stort grattis till dig. Och som seden bjuder ska man hitta på något bus. Så inatt var vi (några grannar) och gjorde en påhälsning i deras trädgård. Dom gjorde det extra svårt för oss, genom att sitta uppe och uggla, men vi kunde hålla på länge innan vi "tror jag" blev upptäckte. Men vi gjorde vårat uppdrag... Målade bilen och häcken....och smög iväg skyddade av mörkret. Det ger ett litet adrenalinkick, så rakt i sängen var inte det lättaste... Utan lite tv fick det bli.