Senaste tiden har jag tillbringat en del i bilen, varit runt på många olika ställen i Dalsland, men även nosat lite på Värmland också. På en av turerna hamnade jag vid en liten charmig lanthandel långt ut på landsbyggden, finns inte många kvar längre. Nästan allt gick det att köpa där, och massa information fick man också...bland annat fick jag reda på att det dåliga vädret beror på att det finns makter som släpper ut bomber uppe i atmosfären som gör att vi inte får mer än 20 grader här i Sverige, och det är också därför vi nästan aldrig har en klar blå himmel längre, det ni;)


Hamnade även på ett så otroligt charmigt litet café, en ägare som måste ha upplevt den gamla hippietiden, så mysigt. Så gott folk ta gärna en tur mot Nössemark nästa säsong och ta er en liten fika...tror inte ni kommer att ångra er.


Här hade hon byggt upp en liten scen i härliga färger med massa kuddar, där man kunde ligga och filosofera lite..

 

Så fint.

Kolla in lampskärmarna:)

Och om ni ändå är uppe i dom trakterna kan ni även ta er en tur till Värmskogs Café och smaka på deras specialitet...Räkmackan.


Detta kallar jag räkmacka...

Det finns faktiskt ett bröd under räkorna;)

Ja det finns mycket man kan hitta när man är ute och åker, en del saker fattar man inte riktigt...

Ja menar Varför, eller det är kanske just därför man ska undra...

Shoppat har det gjorts igen, och då är det inte jag utan som vanligt är det Rajje, inte lätt att dras med Järns dyraste karl. En bil blev det, som om inte det finns några tidigare...men men, det är bara att gilla läget.En av de nya familjemedlemmarna...

Bygget framskrider och vi har börjat titta på golv och tapeter, finns ju hur mycket som helst att välja emellan...men som vanligt är det ju pengarna som styr. Men det blir nog super bra när det väl blir färdigt...Här kommer allrummet bli, fönster på hela väggen, ska bli så roligt att se när det är färdigt.

Sovrum och toa.

Lite blessyrer får man räkna med...här har Rajje sluntit med hammaren...stackars Rajje. Men det är lätt att få honom på bra humör igen... 

En liten öl så kommer leendet fram:)

Men det är en nyttig öl...gjord på Kål, nyttigt så det förslår;)


Lillgrabbarna är här och hjälper till då och då, Joel plockar skräp och Viktor gör samma som farfar:)

Det ska börjas  i tid... 

 Sommaren är i princip slut, om man nu kan kalla det sommar...känns lite som om det var vår, och sedan kom hösten. Man har saknat de härliga sommar kvällarna, dom har varit lätt räknade denna sommar.

Men för egen del är det helt ok, jag har kvar hela min semester, och jag kommer garanterat få njuta av både bad och varma ljumna kvällar... och det bästa är att nu har nedräkningen börjat...