Nu går tiden verkligen fort, tiden är som en toarulle ju mindre som är kvar ju snabbare går det... hängde ni med där? 

Jag är med i en grupp på face som heter Torrevieja city grannsamverkan, och en grannsamverkan Mellerud. Men nu handlar det om den i Torrevieja, hela 349 medlemmar är vi. Det som är bra med gruppen är att man alltid kan slänga ut en fråga och få massa bra svar... tips och idéer på bra eller dåliga restauranger, hantverkare osv. 

Här om dagen var det årsträff i gruppen och den var på ett ställe som heter restaurang Danmark, men kallas Dansken pga av ägaren, fast han sa att han var norsk? Men han pratade danska.  Vi var nog ca 24 personer som träffades åt god mat, pratade och några tog ett dopp i den fina poolen. Synd att det inte kom flera, när admin Carina och Tina ordnat en så trevlig träff. 

Maten smakade riktigt bra, alla runt vårat bord var nöjda. 

 Många trevliga medlemmar fick man träffa, men dom nedanför var helt klart sötast. 

Dom mesta av oss var badkrukor, jag trodde det skulle vara kallare än dom 24 graderna som det var i poolen, men jag vill gärna ha åtminstone 25 till 26 grader. Förr badade man i hur kallt vatten som helst, men numera lyder inte kroppen hjärnan. 

Brevid restaurangen finns även en skandinavisk affär, det mesta finns ju i vanliga affärer men ibland kan man bli sugen på tex svensk choklad. 

Så det blev inhandlat lite onyttigheter. 

Så när vi kom hem blev det godsaker på terassen :-P

Nu har vi snart varit här i fem veckor, och fram till igår har det inte kommit en droppe regn,så det kändes helt ok med lite regn... allra helst när det regnar en stund, och sen kommer solen igen. 

Och när det inte är en massa sand med i regnet, så blir det städat på terassen... superbra.

Vad gör man när det regnar då....? Jo man åker naturligtvis och shoppar. Jag, mamma och Majsan drog till La Zenia, jag vet att jag var där nyligen....men so what, det kostar att ligga på topp. 

Hon ser allt nöjd ut ;-)

Jag dricker inte kaffe själv så jag har inte lärt mig hur och vad man ska beställa  när man är ute. Vi blev ivarjefall trötta i fötterna när vi sprang runt i affärerna, så jag sa till mamma och Majsan att jag skulle bjuda på lite kaffe. 

Sagt och gjort, jag beställde solo café, och fick två muggar med pyttelite supersvart kaffe. 

Ingen höjdare, men vet nu att man ska visst beställa kaffe amerikana, ja något sådant tror jag det hette... 

Måste ju ha med någon matbild i inlägget, så det får bli dagens middag. Vi passade på och köpa lite ansjovis i svenskshoppen, så idag blev det Jansson med pilsnerkorv.