...semester:)

Så som man har längtat och nu är det äntligen dax. Veckan har varit sisådär..förkyld och tandvärk, det kan verkligen ta ner humöret. För ett år sen när förra semestern var hade jag också tandvärk. ..mm. Då fick jag en akuttid på Tandläkeriet i Torrevieja,  nu har jag bokat tid och ska dit på tisdag...inte ofta man längtar till tandläkaren, men just nu gör jag faktiskt det.

Resväskan är packad..nyduschad och snart sängdax...rajje ligger redan, tror det beror på att han vill att det ska bli morgon snabbare:))

Men för mig själv så är det ju fredag och det betyder idol. Två favoriter har jag för tillfället.  

 

Japp dessa två tycker jag bäst om...ja ja naturligtvis gillar jag Simon också;)

Däremot tycker jag juryn dömmer orättvist. .vissa dissar dom helt, medans nästa som också sjunger falskt är dom mycket snällare emot...

 

Liten kille och stor häst får vara med också 

Nästa gång jag skriver blir det i vårat eget lilla semester paradis:)