Jag känner mig helt veckovill, ingen ordning på dagarna längre men det är kanske så det ska vara när man har semester. Flera dagar sen jag bloggade så en liten sammanfattning kommer här... 

Polarn har åkt hem, vi hann med både middag och fika de sista dagarna, men nu var hans semestertripp färdig för denna gång. 

Mamma har äntligen fått till ett bak som vi fick avnjuta tillsammans med systrarna Furuvik... och som alltid när modern bakar är det snoddfritt. 

Har ni någon gång sett så välansade ägg??

Detta kallas gofika, det gjorde du riktigt bra mamsen 👌. 

Ett välarrangerat foto som blev taget med mycket skratt, har en hel del roliga foton som man får spara till något annat tillfälle. 

 En hel del promenader har det blivit, oftast nere vid strandpromenaden men några gånger har vi gått mot kyrkan, man skulle nästan kunna tro att vi blivit lite kyrkliga av oss.. 

Eller kan det vara något annat som drar tro.. Oavsett vad det är, så är det alltid trevligt att gå dit👍. 

I fredags gick vi till Habaneras, tanken var att shoppa, men det blev inte så mycket med det... jag köpte några örhängen och en förtidig farsdag present till papsen det var allessåsammen, jag har legat av mig... 

På vägen hem stannade vi till hos systrarna Furuvik som hade lite batteri problem... 

Utefter vägen så finns det så otroligt fina blommor, det är faktiskt en hel del som blommar nu, eller dom kanske blommar året runt, vad vet jag .. 

Vi börjar få lite blommor på casa Krafft också, härom dagen kom pappa och lämna över en liten blomma... vet inte riktigt vad som ligger bakom, men fin var den. 

Imorgon är det tre veckor vi har varit här, och det har verkligen varit avkopplande och skönt.. ovanligt varmt för att vara så sent på året, och ovanligt mycket folk är det också... först de sista dagarna har det börjat att minska lite grann. 

Man tror knappt att jag skulle skriva detta, så om du ev skulle läsa detta Katta, så bli inte allt för chockad... men jag börjar bli trött på brödet... Tänk att få en äkta hönekaka eller kanske rentav en tekaka till frukosten.. 

Tre veckor av detta frukost bröd... 

På tal om frukost så trodde Rajje att han var riktigt rolig igår morse när han dukade upp frukostbordet, och mamma höll med för hon skrattade rejält. 

Så här såg det ut... Ser ni, min plats är nere i vänster hörn av bilden😮😮, ett trasigt ägg.. 

Ja menar, vem vill äta ett trasigt ägg, Rajje visste precis var han skulle placera ägget för att få till en batalj. 

Igår hade vi lite regn på em/kvällen, men på dagen var det helt underbart, lite molnigt och ljumma vindar. Jag och Rajje tog en promenad i detta underbara vädret, även havet hade en speciell färg. Och för ovanlighetens skull var det nästan folktomt... det skulle väl firas Halloween på kvällen så de mesta hade väl tagit siesta. 


Nästan folktomt

Vi gick förbi ett ställe som vi inte sett tidigare, funderade lite vad det kunde vara när man såg namnet?? 

Får nog göra en googlande och se vad jag får fram... 

I parkerna och i affärer mm är det utsmyckad inför festligheterna. 

Idag ska vi äta ute tillsammans med Horst och Carina, dom ska ta med oss till ett nytt ställe för oss, ska bli spännande. 

Avslutar med en kluring... Fyra händer..