Idag låg jag längst, inte så konstigt jag satt öppe längst också. Det är så himla skönt och ligga kvar i sängen och fundera på lite olika saker. 

Hela dagen fortsatte i lathetens tecken...hela förmiddagen bara försvann. Inte ens lagade vi middag idag, utan jag och Rajje käkade ute med ungdomarna innan dom skulle ta flyget hem till kalla Sverige. 


Rajje och pappa tog sig en prommenix på fm, tror dom fikade på Torreoro tillsamans med Preciosa. Sedan hade dom hoppat in till frisören och fixade till sig...lite fåfänga är dom nog, men det blev bra...kort men bra:)

 

Två härliga knoppar.

En liten kvällspromenad blev det idag också...pappa hade införskaffat sig ett extra ben...

...så nu får man pina på om man ska hänga med. Det kanske får bli herr treben efter det här inköpet.

På våra tidigare semestrar så har Inspektörskan hunnit med ett par besök hos kineserna den första veckan. Men denna gång dröjde det ända tills idag innan första besöket. Allt finns hos kineserna och då menar jag allt...sura och inte alls kundvänliga är personalen på våran kinesaffär, vet inte om det är typiskt kineser eller inte ;-) vågar man skriva så tro... men oavsett deras bistra miner och en önskan av att inte vilja sälja, så älskar vi deras affärer. Idag blev det lite smått och gott, som vanligt.

Här prövas det lite käcka huvudbonader.

Rajje shoppade i vanlig ordning..men vad han tänkte på denna gång har jag ingen aning om... vissligen brukar jag ibland påpeka om att hans bakdel inte direkt hör till de större.