Idag är det fredag och fredagar känns alltid lite lyxigare än andra dagar. Men nu har man ju semester, så alla dagar är ju lite lyxiga. 

I morse när man tittade ut hade det regnat, något vi inte räknat med..tvätten hängde ute, så allt var rejält blött.

Men allt torkade snabbt när solen tittade fram.

När det är fredag då är det marknad i Torre..mamma skulle som vanligt ta sig en tur, och luringen hängde på. Jag och Rajje träffade vänner på fiket, som vanligt hade vi en trevlig stund med många diskussioner från ägg till enäggstvillingar;).

Efter en stund slöt padre upp, tror han var lite fikasugen och tänkte nog passa på att köpa något smarrigt. Han gick in för att välja något ..jag frågade honom om han hittade nått som såg gott ut, och han hade beställt något som liknade tocskaka.

Vi fick oss alla ett gott skratt när servitrisen kom ut med beställningen...han hade beställt Tortilla de Patatas, så nu vet jag inte riktigt vad vi ska kalla honom, kanske Ser Illa:). Men för honom var det inga problem, det smakade ju gott detta också sa han bara.

När marknaden är slut fram på eftermiddagen är det bara städning kvar...tur att man slipper hjälpa till med det.

Idag lagade vi inte maten heller, utan traskade iväg till Katastrof.  Vi har aldrig käkat där och ville testa. Maten var ok...bättre har vi ätit men även sämre, Rajje tog en annan rätt än oss andra och var rättså nöjd.

Efter middagen traskade vi hem igen och tog lite siesta på terassen, riktigt skönt var det, väldigt lagom varmt.

Vi har gått väldigt mycket idag, så jag är lite öm under fötterna...och än var det inte sluttraskat. Vi hade bestämt träff med Preciosa för att titta på en lägenhet, så det var bara att traska iväg igen. Det är alltid roligt att kolla in lägenheter, många fördelar var det med den. Läget och läget...plus garage och förråd. Men kändes lite för snarlik våran i storlek, om man ska byta ska det nog vara till lite större.

Tro nu inte att vi letar aktivt efter ny lägenheten, utan saken är att det ska komma ner två olika personer som ska köpa här i Torre, och vi hjälper till lite.

På vägen till lägenheten var det lite graffiti så då var det fram med kameran, och mina nära och kära ställer upp så fogligt när jag ber dom.

 


Så efter en lång dag och massa spring ska det bli fredagsmys...Någonting att äta, någonting att dricka. Någonting att älska och att hålla kär är allt jag begär...