Ja nu sitter man här i Torrevieja igen, och som vanligt känns det skönt att vara i andra hemmet. 

Resan startade igår morse, eller egentligen kan man nästan säga att den började redan på söndagskvällen. 

Man har alltid en förväntning dagen före, man ska plocka iordning hemma, typ kolla kylskåp och sopor. 

Packningen var inga problem, för det har vi ingen denna gång... vi bestämde att vi skulle göra det billigt och bekvämt, och endast resa med handväska som ingår i grundpriset. Jag lovar att denna lilla väska är full upp till bristningsgränsen, men väldigt bekvämt att inte behöva tänka på bagage 👍. 

En annan sak är att man går och lägger sig tidigare än normalt, man vill ju liksom att det ska bli morgon snabbare.... men saken är ju att det inte funkar så, istället ligger man bara och snurrar runt för man är inte tillräckligt trött för att sova. 

Mannen jag delat säng med de senaste 34 åren har sällan problem med att sova, men även han klagade lite...  han sa att jag pustade på honom, eller ordagrant  - det är som en jävla orkan i ansiktet, varav jag kontra med - men va bra då att du är vändbar. 

Lätt irriterad vända han på sig och jag kände bara hur skrattet bubblade i mig, ni vet sådär så man inte kan hålla sig utan det bara kommer. Egentligen är det helt fantastiskt att vi delat sovrum så länge, en vill ha kallt och den andre varmt, en älskar att det fläktar lite, medans den andra får ont i halsen, en lägger sig tidigt och en sent... råkar den ena peta på den andra måste man peta tillbaka, vilket kan pågå en bra stund, för man måste ju vara den sista som petar😉... osv osv. 

Men tillslut så somnar man och då blir det morgon snabbt, och det är inte ofta det är så enkelt att gå upp som på resdagen. 

Hämta los padres som ska med för ovanlighetens skull😉, och inom ett antal timmar är man i ett soligt Torrevieja. 


Så nu sitter jag här och skriver första bloggen för denna lilla semestertripp, lätt huvudvärk och stentrött. Blev sittande lite väl länge igår kväll, sedan när jag skulle lägga mig började det killa i halsen och fick hostattacker. Var väldigt fuktigt i sovrummet och sängkläderna kändes sisådär, Rajje sov som vanligt... Det var bara att gå och lägga sig på soffan i rummet, som var uppvärm och framförallt torrt. Sedan på morgonkvisten står Rajje över en och säger att det är dax att stiga upp. 

Bröd är köpt, äggen kokade och en hungrig Rajje hugger i, och vi andra tre sitter och halvsover runt frukostbordet... vi måste framöver förbereda frukost åt Rajje, så han kan få i sig lite direkt när han vaknar, så han inte behöver väcka oss allihopa.. 

Just nu är fader och Rajje hos barberaren, så lugnet har lagt sig över casa Krafft, och det känns som om det kan bli en riktigt bra semester👍. 

Har inte hunnit ta några foton än, men återkommer imorgon med ett blogginlägg med lite foton också.