Det är bra att klaga lite här på bloggen, skrev ju sist om att det var lite dåligt med gofika... vips så blev det fart på lilla inspektorskan, som vispade ihop en kanon god kaka. 

Det gäller att klaga offentligt, då händer det saker. Yvonne fick även komma på fika, och medans vi satt och njöt av den varma nybakade kakan fortsatte mamma,  som jag nog får döpa om till den lilla pigan istället, med att hänga tvätt. 

Vet i katten hur vi ska klara oss sista veckan efter hon åkt hem. Hon diskar, tvättar och bakar,  bättre kan det ju inte bli, och så har vi ju våran egen lilla prydnad i soffan helt perfekt. 

Efter gofika var vi tvungna att ta en liten kvällspromenad, massa folk nere på strandpromenaden, lördag och fint väder. 

Liten pause fick det  bli, roligt att kolla in folk. 

Här ser ni turen som vi knallade runt. Det blev lite kallt när solen försvann så då blev det bestämt att vi skulle gå hem och få i oss lite varmt. Sagt och gjort så fixade Rajje till lite irish cofee (reservation för stavning), inte min favorit precis dricker ju varken whisky eller kaffe. 

Men det var helt ok, för alla blev så härligt uppspelta efter lite varmt i magen. 

................................ 

Så blev det söndag och hemresa för los Padres, blev ju inte många dagar gemensam semester denna gång, men gott dom dagarna vi fick... undrar bara vem som ska diska nu. 

Jag passade på att ta ett kort på mina godingar innan hemfärd, allt för att se vem som var brunast. Vi konstaterade att den äldste var  brunast och yngste var  blekast. 

Vill bara göra ett påpekande... kolla in bilderna, uppviglaren kan inte i vanlig ordning låta bli att retas. På ena fotot nyper han lilla pigan i sidan och på det andra nyper han tag i knät, så typiskt honom  ;-)

Vi traskade med föräldrarna till bussen för att vinka hejdå. 

Så nu har vi föräldrafritt, det blir spännande, men tomt och inga bataljer. 

Direkt efter kilade vi vidare till ShangriLa för att träffa the Twins, riktigt roligt och mysig em blev det. Det är ju ett tag sen senast, så samtalsämne var inte svårt att hitta, jag blev sittande med näsan mot solen så nu har jag en röd och fin snok.