I helgen bar det väg ner till Malmö, Rajjes systerdotter Nina skulle gifta sig. Vi tänkte att vi skulle ha en liten mini semester samtidigt...men så blev det inte riktigt. 

Skåne bjöd på riktigt fint väder..perfekt dag att gifta sig på, brudparet strålade lika fint som solen:)

Hade redan här lite ont i magen men hoppades att det skulle gå över. Nina och Rickard hade fixat och gjort riktigt fint. 

Även jag och Rajje hade fixat till oss rejält till bröllopet, men även till en utekväll i Malmö.

Här har Rajje lockat mitt hår...han är redig: )

När bröllopsfesten var slut började det krampa mer och mer i magen, så någon utekväll blev det inte...så blev det med våra planer:(.

Lång resa hem som kändes ska jag lova..Rajje frågade om vi skulle stanna till på Näl när vi åkte förbi, men hoppades fortfarande att det nog skulle ge sig. Men när vi kom hem tog jag tempen, 39,2, in i bilen igen och tillbaka till Trollhättan pust.

Nio stick och tre sköterskor senare var droppet äntligen på plats...känner mig som en nåldyna. Ingen på akuten fick dit nålen...men en underbar sköterska Emelie  på avd 63 satte det på första försöket: ).

Delar rum med två äldre herrar och en dam, beundrar verkligen personalen..dessa herrar dom syns och hörs.

Jag är nog lite för frisk för detta ställe, stör mig på dom rejält...bakom denna gardin sitter ena gubben med lampan tänd och pratar i mobilen medans den andra snarkar för fullt grr. Nä jag hoppas verkligen på ronden idag att dom tycker att jag kan åka hem...febern nere så det är nog inga problem.