Nu var det ett tag sedan sist, får skylla på att det har varit mycket en period. Det har hänt saker som får en att stanna upp och fundera på livet, både roliga och tråkiga händelser.

Här och nu ska jag fokusera på det roliga som har hänt den sista tiden.... det har varit bröllop, och det måste man väl säga är något av de största händelserna i ens liv. Denna gång var det den äldsta sonen Andreas och hans Linn, en perfekt dag blev det på alla sätt.

Men jag börjar med Linns möhippa som skedde förra helgen, hennes vänner hade ordnat allt så fint och trevligt.

Dagen började med en mysig frukost efter vi kidnappat Linn, sedan fick hon en jättefin sköterskedräkt...som kanske någon gång kan komma till användning, vem vet;). Sedan bar det ut på stan och kolla invånarnas hälsa...får säga att Mellerudsborna verkade pigga enligt syster Linn. Därefter skulle det handlas, och stackars Linn fick sköta om det genom att bara handla i andras varukorgar, en hel del skratt blev det.

Efter handling blev det en mysig tjejeftermiddag/kväll hemma hos Maria, god mat och mycket trevligt sällskap gjorde det till en toppen dag... helt underbara vänner har Linn, och man får tacka att man fick vara med på ett hörn.

På tisdagen fick Rajje äntligen göra debut med sin lastbil på veteranträffen... tror han var rejält stolt över bilen, kan intyga att det har lagts många timmar på den:)


Sedan kom då äntligen Bröllopsdagen... man hade noga följt vädret de sista dagarna...skulle dom klara sig ifrån regnet? Visst gjorde dom det, var helt perfekt väder, regnet höll sig undan ända till det var dax att gå in på byggdegården för att fira de nygifta... några droppar i kronan betyder ju bara tur.


Prästen var riktigt bra tycker jag, många kloka ord och tips fick dom av honom... och så var det jättefin sång av en mycket skicklig sångerska, som jag tyvärr inte vet namnet på. Små grabbarna skötte sig perfekt, annat var det när brudgummen var liten och höll låda på mitt och Rajjes bröllop;)

 

Många skratt blev det när det skulle fotas:))


Nu börjar slutspurten innan semestern och jag kan känna vittring av den.... denna vecka kommer att vara lååång känns det som... men den som väntar på något gott:)