Nu har man börjat landa i att ha semester, allt går i halvfart precis som det ska vara... manana manana. 

Rutinerna lägger sig på plats med en gång, jag sitter uppe på kvällen Rajje lägger sig tidigt... han går upp tidigt och fixar brödet till frukost, allt bara rullar på. Fast en grej stämmer dåligt... disken...där saknas det något. 

Vi har varit på tur, till våran favvostrand, som inte kändes så underbar som den brukar. Har förstått att det varit ett oväder här och det märktes på stranden. 

Men man behövde inte trängas i varje fall. 

God mat har vi ätit, fast som oftast glömmer jag att fota, man kastar i sig maten och så kommer man på, ja just bloggen. Men igår åt vi på Gretas och kors i taket, efter två tuggor kom jag på det... 

Kanske inte det bästa fotot, men jag lovar att det smakade riktigt bra, alla var nöjda med maten. Vi fick även sällskap av Carina och Horst, men det glömde jag att fota. 

Idag visade Carina och Horst en blomsteraffär, jag ville nämligen ha lite blommor på terassen. Ett jättefint ställe åkte vi till strax utanför Torre, bra priser på blommorna. 

Rajje och Horst i livlig diskussion om vilka blommor vi skulle köpa. Så som diktator gick jag in med en gång och klargjorde vad vi ville ha, så slut på diskussionen... nemas problamas. 

Visst ser det härligt ut? 

En fika hann vi med innan hemgång och plantering. 

Här står Carina och fotar för fullt, fotot finns alldeles säkert snart på hennes blogg Torrebloggen.com. 

 

Så här fint blev det på terassen, får hoppas att trädgårdsmästaren godkänner arbetet när han kommer. 

En liten extrablomma som vi fick av Carina och Horst, kallas visst för penning blomma eller paradisträd, härliga namn måste jag säga, får se om det kan bli lite extra i kassan... 

Idag är det sista kvällen för Yvonne och pappa Jönsson, dagarna har gått snabbt. Ska bli spännande att se var vi ska käka ikväll, återkommer med det. 

Hoppsan... jag ligger visst lite efter.