... vaknade vi av tidigt imorse, ett riktigt åskväder var det. Sedan höll det på fram och tillbaka ända till 14.00 tiden, riktigt oväder dom tog med sig från Sverige. 

Man skulle kunna säga att det varit ett riktigt handlar väder, men tyvärr så är det helgdag här spanienlandet så affärer stängda. Istället blev det en lugn dag inomhus, Rajje och trädgårdsmästaren har haft tid att sträcka sig, skönt för dom. 

Det blev lite gofika idag, inte mamma som fixade utan jag fick fick ordna detta... hon har inte riktigt kommit igång än, men det känns som om snart så händer det nog... 

Glömde att ta kort före, så det blev ett efterkort... taberas på casa Krafft. 

Många diskussioner blir det när los padres är här, imorse var det om dessa ägg och vid fikat handlade om sömn. 

Jag och pappa har en klocka på oss som mäter bla sömnen, och pappa hade sovit i nästan 11 timmar helt otroligt. När vi sitter och pratar om detta  säger pappa till Rajje, - hur mycket sover inte du då? - du lägger dig ju redan vid nio tiden... Och då säger mamma att så är det inte, - jag har allt kommit på dig, säger hon. Du ligger där inne och grejjar med apparaten, jag har allt hört dig!! 

Jag tittar chockat på min käre mor... 

- Vad säger du, utbrister jag. 

- Ja han ligger ju där inne och grejjar med den där mobilen säger mamma då.

Det blev många goa skratt ska jag lova, hon är bara för go min kära moder. 

Efter gofikat var det dax för en streckning igen, var bara tvungen att tassa efter och smygfota lite. 

Det ska ju vara gott att leva. 

Även om vädret blev bättre så blev det en innedag. Korv och hemmagjort potatismos stod på menyn, och mamma stod för disken. Känns riktigt bra att ordningen återställs, det enda som inte riktigt hör till vanligheten är att pappsen torkade disken. 

Har känt mig lite risig i magen hela dagen, inte direkt ovanliga i och för sig... men när även los padres klagade på ont i magen så börjar man ju undra lite. 

Så dagen började lite dåligt med rejält mullrande ute, och slutar med ett mullrande inne...  :-[