Det är precis vad jag och Rajje har blivit...två stycken två och sex år gamla. Super lätta barn att ha men dock barn...man ska ha koll på dom, dom ska ha mat, det ska bytas blöja, sällskap på toa osv. Man har blivit bekväm på dom här åren sedan barna var små, bara det att inte behöva ta ansvar över någon annan på morgonen när man ska till jobbet.

Här sitter man på dasset...med lillgrabben som sällskap;).

Föräldrarna är och gottar sig i Spanien och jag hoppas att dom har det kanonbra och njuter för fulla drag. 

På tal om Spanien så är det någon som är sugen på att köpa sig lägenhet så såg vi några snygga lägenheter när vi letade åt Yvonne. bara att höra av sig så kan vi tipsa:)).

Igår var det rena Islandsväder här hemma regn, snö, blåst och på kvällskvisten sol...man längtar så efter värmen nu så det är otroligt frustrerande när det kommer snö:(. Men det var bara att klä på ungarna och ut en stund så dom skulle bli lite trötta inför kvällen:), och naturligtvis var jag framme med kameran, Viktor ställer upp med en gång, värre är det med Joel han har tröttnat på mig.. 

Och som vanligt har vi en liten badstund på kvällen, alltid lika uppskattat.

Så nu har det blivit en hel del foton, det blir så när man har något fint att fota.

Nu väntar kvällen och snart ska småfolket få gå och lägga sig, och för min del gäller det att hålla sig vaken för ikväll börjar Games of Thrones:))).

Ingen politik denna gång..inte för att jag inte har något att säga utan snarare att jag har för mycket att säga, så det får bli en annan gång;).