Alla gator här i Torrevieja är totalt översvämmade av bilar, rena julafton för en lapplisa... om det nu hade funnits några. 

Dom står som packade sillar, man kan tycka att det är praktiskt omöjligt att ta sig därifrån... men ändå trixar dom sig ut eller in. 

Här ovanför ser ni ungefär vad jag menar, fram och bakdelen på en och samma bilar, grattis om man har lite bråttom iväg. 

Men spanjorerna i varjefall här i Torre dom pressar sig ut eller in, nemas problamas. Mäklaren vi åkte med han backade och tryckte på bilen bakom rättså rejält, utan att röra en min... alldrig att jag skulle vilja ha en nyare bil härnere och framför allt alla som hyr, ta extra försäkring en helg som denna. 

Igår så tog vi oss en cykeltur till Habaneras, tror Rajje ville göra mig på lite gott humör... ni vet den som är snäll på dagen, han plockar frukt på kvällen... 

På Habaneras finns en av mina favorit affärer, jag fick till och med ta Rajjes plånbok 

Och som om inte det var nog så blev det lunch på Rajjes favoritställe ;-) 

Lite mycket bilar på vägarna, men en härlig känsla att fara fram med våra cyklar, det fläktar så härligt. 

Rajjes cykel, om ni nu inte kunde gissa det. Just här står den parkerad utanför charkuteriet, många olika korvar köptes. 

På em traskade vi till Mercadona för lite matshopping, en liten vattenpaus blev det också, där vi träffade lite goda vänner. 

Vilka vänner får ni gissa, jag ger detta foto som en ledtråd:). 

Ikväll ska vi ner på byn och kolla in spanjorernas påskfirande, mera om det imorgon. 

Jag och Rajje önskar alla Glad Påsk från ett varmt och skönt Torre... idag är det faktiskt värmerekord redan 25 grader, innan frukost. 

Ops, nu ropar Rajje att frukosten är serverad... snäll idag med...