Så nu har jag några dagar att skriva ikapp, och massa bilder... jag kommer blanda och ge och inte bry mig om vilken dag det hände, får bli som en himla låång dag. 

Börjar med ett foto ifrån strandpromenaden på en ny staty som är för alla människor som gått bort i covid.. Tror jag ivarje fall, kan ju även kanske vara för alla som hjälpte till.. fin är den i varje fall. 

En del promenader har det blivit och då naturligtvis olika stopp för att hålla vätskebalansen. 


Här är ett nästan mitt i gatan

Och här kommer ett annat stopp en annan kväll på ett annat ställe. 

När man tittar på kortet skulle man kunna tro att det är en jättefest pågång, men så var det inte, jag lovar.

Här om dagen gjorde Uppviglaren ett försök till att flytta sig upp i hierarkin, han vill nämligen få titeln Trädgårdsmästaren. 

Jag har tidigare både nämt och visat foton på vår penningblomma som vi för många år sedan fick en liten kvist av Carina och Horst.. den har verkligen växt till sig och varit så fin. Men denna gång när vi kom hit så ser det ut som om den fått ohyra eller någon sjukdom. 

Så Rajje beväpnade sig med en kniv och gick lös på blomman. 

Och jag måste faktiskt säga att slutresultatet blev riktigt bra... Så nu är det inte bara Uppviglaren o Kocken utan vi lägger till Trädgårdsmästaren också (y)


Tog lite fina kvällsfoton på det fina månskenet igår kväll som jag gärna vill dela med mig av.. 

Så då var vi framme i vid dagens stora händelse... vi har funderat på att hyra båt ett tag, och just idag skulle det bli riktigt varmt och blåsa lite, och då passar det riktigt bra att ta sig ut i böljan de blå.

Vi valde att hya av At Sea, som ligger nere i hamnen, finns massa olika båtuthyrare i en lång rad... Men vi valde dessa pga att vi läst att dom skulle vara bra. 

Här står Rajje med ägaren som var mycket trevlig och han kunde lite lite svenska och bra engelska, så nemas problemas. 


Båten vi hyrde

Vi drog iväg utan några problem, precis när man gick igenom utfarten vi piren gungade det rättså bra. Vi körde först uppåt La Mata, roligt att se allt från en helt ny vinkel.. 

Här vi utanför Playa Cura. 

Vi vände strax innan La Mata och gick tillbaka rättså närma land, vi körde till playa Naufragos där kastade vi ankaret för att ta ett dopp. Och här var man riktigt glad att det bara var jag och Rajje... sedan vet jag inte hur tydligt vi syndes ifrån strand, pir och den stora 76 fots båten som låg för ankare en liten bit ifrån oss. 

Vi hade en badbrygga och en badstege, men inget att hålla eller dra sig upp med förutom en mycket lågt handtag... i kom man ju, men sedan skulle jag ju som sagt upp i båten igen. 

Det var nog en syn för gudarna där jag försökte häva mig upp medans Rajje drog för kung och fosterland... samtidigt blir man så full i skratt så det bara bubblade i en och det gör ju inte saken bättre. 

Efter bad äventyret drog vi vidard mot La Zenia, många fina stränder på vägen dit... Och vattnet var så otroligt fint, så där smaragdgrönt. Jag försökte få med det på kort, så jag satt och hasa mig bakåt på bänken för att få bästa bilden... Och bara så där helt plötsligt fanns ingen bänk och jag föll baklänges och blev liggandes emellan styrpulpeten och bänken. Tack och lov för Rajje igen och att ingen såg något.. 

 

En helt underbar dag som vi säkert kommer göra om någon gång. Inte det billigaste men är man några flera kan man ju dela. 

Nu blir det en stunds vila innan kvällspromenaden.. Ska bli lite dåligare väder i morgon, så händer nog inte så mycket närmsta dagarna..