Så då var man hemma igen, sista dagarna gick verkligen snabbt.

Sista kvällen hittade vi ett mysigt litet ställe, med trevlig personal...låg vissligen nästan mitt i gatan, men kommer säkert besöka det igen.

Lite sällskapsspel hann vi även med...Rajje och Yvonne var väldigt koncentrerade måste jag säga:)

Nu kommer det dröja ett litet tag innan jag kan åka ner igen, men den som väntar på något gott....
Ska i varje fall bli roligt nästa gång jag kommer ner, för då ska förhoppningsvis alla golv vara bytta, och badrummet nytt och fräscht.

Provsittning... viktigt att nya toan känns bra att sitta på;)

På jobbet blev det full rulle med en gång, det är väl tur att man är lite saknad när man är ledig.... ikväll skulle det egentligen varit bad men det får bli Kommunfullmäktige istället, helt ok, men när man sitter hela dagarna på jobbet är det skönt att slippa sitta på möten på kvällen.

Lite bus och lek har vi på jobbet också, här kommer jag och Lennart i full fart:))

Det är inte så varmt här hemma, blåst en hel del har det gjort, men idag skiner solen. Det är så otroligt fint ute nu när det börjar knoppas och alla dessa fina vitsippor...så otroligt fint, Sverige är helt underbart vackert:), förutom att man önskar sig lite bättre väder.

Blev glatt överraskad när jag fick syn på att det fanns vitsippor på tomten. ..förra året grävde jag upp några torvor och la ut hemma...simsalabim tänk va fint om några år.

Och så blir det lite politik igen...kan inte låta bli och säga min mening i de senaste dagars skriverier.
I Sverige ska/vill vi att män och kvinnor ska behandlas lika och som en representant för ett feministiskt parti är det fullkomligt oacceptabelt, och extra viktigt när det gäller en ung makthavare som ska vara en bra förebild... vill man inte hälsa i hand ok, men då ska det gälla både män och kvinnor inte göra skillnad. Som språkröret för Grön ungdom, Lorentz Tovatt skriver om Yasri Khans agerande. "Om man ska sitta i MP:s partistyrelse ska man ha det grundläggande vettet att inte aktivt behandla män och kvinnor olika. Punkt."

Börjar vi acceptera det ena efter det andra så har vi snart gått tillbaka till tiden då kvinnan var andra klassens medborgare. 


Vidare..…sist men inte minst läste precis om Anders Behring Breivik som klagat på att Norska staten kränkt hans mänskliga rättigheter, att han ska ha behandlats omänskligt och förnedrande…och hör o häpna han har fått rätt av Oslo tingsrätt. Stackars honom, han har haft det tufft och han har blivit kränkt, och nu ska staten betala skadestånd…man slutar aldrig att förundras över olika saker, en person som mördat 77 människor på ett kallblodigt sätt…bara tågat fram och skjutit alla dessa personer tittat dom i ögonen utan minsta ånger…fy och usch kan tänka mig hur alla anhöriga känner sig just nu.

Punkt från mig.