...blev det en stund över till att blogga lite, en hel del har hänt sen sist.


som tex. att vi har äntligen fått börjat elda på våran stora hög,
perfekta väderförhållande regn och åter regn.
Tyvärr så ser högen ungefär samma ut igen, skönt att det snart är färdigt inne på Storgatan.


Jag sitter med i Kultur och utbildningsnämnden, och på senaste mötet skulle vi åka med skolbussen. Jag fick åka turen Köpmannebro, Skållerud och Åsen. Åkte på vägar som jag inte åkt på förut, det var riktigt trevligt. Vår svenska natur är helt underbar, man tänker tyvärr inte alltid på det. Fick se både Älgar och Rådjur...och massa härliga ungar, vissligen trötta ungar men ändå.


Chaffören som jag åkte med hade kört skolbussen i fyrtio år, så det kändes säkert. Han hade kört på mina ungar...och dom hade skött sig bra på bussen sa han (va annat kunde han säga:)


Senare på kvällen var det kommunfullmäktige, det blev en lång dag och kväll.


Just det glömde att några dagar före var jag med broder och handlade till cafét. Vi hade en jätte trevlig dag som innefattade ett flängande mellan olika affärer från Göteborg till Vänersborg...det kostar att ligga på topp.


Jag har varit hos frissan...det börjar ju närma sig semester och då får man försöka att göra sig fin.Lite klipp och lite färg gör susen på en tant i sina bästa år:)

Jag har även hunnit med en tur till Ikea med mamma och pappa...dom kan verkligen handla, börjar förstå att det är därifrån mitt shoppande har kommit från;)


Man får pausa mellan hyllorna.


Här hittade vi lite goa mjukisar...Lite fredagsmys med go räkmacka fick vi till innan Idol började...men det är något som inte stämmer på fotot..mmm, undra vad det är som fattas...


Just det...Rajjes öl, nu ser han lite nöjdare ut, rätt ska vara rätt, det är ju ändå fredag:)

Gullungen Joel har fyllt hela sex år, och det har vi naturligtvis firat. Go tårta och trevligt sällskap.

Och nu är det bara en vecka kvar...tycker jag har sagt i evigheter att snart är det semester, men nu är det verkligen snart. Nästa vecka kommer att gå super fort för det är massor på jobbet som jag ska göra innan semestern. Har haft koll på tempen från Torre och det ser bra ut, verkar även vara bad temeratur fortfarande...jag badar ogärna om det är under 25 grader, och enligt senaste rapporten var det 27, så något dopp kan det nog bli:)


Och naturligtvis ska vi gotta oss och njuta av solen:)...men man måste vara rädd om sitt huvud så man inte får solsting :-[  8-)  8-)