Ja då har semestern börjat och det känns riktigt bra,  Rajje har precis lagt sig, det har varit en lång dag. Vi åkte hemifrån klockan 03.00 i natt, och jag skippade att lägga mig innan. Tänkte att jag sover i bilen...men icke sa nicke,  mamma och pappa körde oss och helt sensationellt var pappa vaken hela vägen till Rygge, så någon sömn blev det inte. 

Regnet bara östergren ner och åskade gjorde det också, och jag är ju lite flygrädd så det kändes lite sisådär. 

Men resan gick bra och jag överlevde även denna gång..planet var fullt förutom tre stackars platser, mitt framför oss. 

Så naturligtvis sög jag dessa säten...är man diktator så är man:).

Varje gång man kommer ner och kör vägen till Torre känns det som man kommer hem, en skön känsla. Vädret är riktigt fint..och ja jag vet att vädret var kanon hemma också😊. Förra året när vi var här vid samma årstid var det olidligt varmt, helt klart bättre i år.

Detta fotot är taget på vägen till Torre...visst är det fint.

Extra roligt att komma ner denna gång..Vi har fått golvet och toaletten fixat, superbra är riktigt nöjd, bästa hantverkarna har vi fått tag i.

Lite städning och fix blev det...Rajje fick sopa bort lite smådjur som flyttat in medans vi varit borta:).

Efter lite iordningsställande av lägenheten tog vi en kvällspromenad ner till havet det var fortfarande fullt på stranden spanjorerna älskar sina stränder....vilket man förstår.

Allt är inte rosenrött i paradiset...😬tyvärr har grannarna skaffat hund, och den står på balkongen och skäller, jag blir galen. Jag hatar när hundar skäller, så störande...  och förutom att det är irriterande så är det ju synd om hunden också. Nu vet jag inte riktigt än hur illa det är än, har vi tur kanske dom bara passar hunden...fortsättning följer.