Herregud redan lördag och vi åker hem på måndag. ..hur snabbt går det inte. Man längtar och så är man äntligen här och swich så ska man åka hem.

I förgår låg jag i princip hela dagen och igår var det lite halvtaskigt, men känner mig bättre idag...peppar peppar. 

Har legat och funderat på varför det är så härligt med semester, och kommit fram till att det är att man slipper gå upp till klockan. Man följer sin naturliga rytm och för mig är det att lägga sig runt24.00 och gå upp vad ca 8.30 då mår jag riktigt bra. 

Vi har utökat vår lilla flock med en medlem till..vad ska man kalla henne tro, hon är en energisk person som är snabb till beslut, jag får fundera lite mer på det nu. Eller så kallar jag henne rätt och slätt för grannen, för det är ju precis vad hon numera är:)

Här kommer hon... Välkommen till oss i Torrevieja. Yvonne är namnet och nybliven ägare till ett helt underbart ställe här i grannhuset.

Visst ser hon nöjd ut:)).

 Fredagsmarknaden var vi tvungna att ta en liten tur till, första gången för Yvonne och lite imponerad blev hon...den är verkligen stor.

 

Vi fick handlat lite frukt och grönt...känns så härligt att kunna handla så färska frukter och grönsaker. 

Nu ska vi iväg för att titta på kakel..dags att göra iordning vårat badrum...våra hantverkare har lovat att fixa det samtidigt som dom byter golvet i lägenheten. Avslutar från fin blommning i Yvonnes trädgård.