Herregud vart tog alla dom åren vägen?

Jag kommer ihåg när jag tyckte 50 var lastgammalt och nu är jag 52...förhoppningsvis en hel del klokare än då. Ska inte orda så mycket mera om åldern det är som det är. 

Massa gratulationer får man ju på Facebook så numera behöver man inte känna sig bortglömd på något vis...inte för jag brukar det men visst är det roligt med all uppvaktning. 

Det tillhör inte det vanliga att jag brukar få presenter av min kära make, men i år slog han på stora trumman😊. Antagligen var det för alla tidigare år också..va blev det då tro...jo en ny kamera. Har börjat bli sugen på att fota igen och sneglat på en ny Canon som jag tyckt verkat bra. Får se om jag kan komma med bevis lite längre fram.

Jag fick ett par jättefina glas/ljuslykta som mamma målat åt mig.

Visst är dom fina...om batteriet varit laddat på den nya kameran så hade jag haft ett bättre foto😉.

Tobbe och sötaste Lina kom på besök och hade med sig en gröning.

Vi blev sittande och hade en riktigt trevlig stund.

Veckan som varit har gått jättefort i och för sig brukar veckorna springa iväg, och som vanligt glömmer man snabbt vad man gjort. Vet inte om det har med åldern att göra eller om man har för mycket i huvudet. Igår kommer jag ivarjefall ihåg va jag gjorde, tur är väl det. Jag var på träff i finaVänersborg. 

Tänk att ha denna utsikt från sitt kontor,  det har dom på Länstyrelsen.

En intressant och givande dag blev det, och en god lunch på Koppargrillen😊.

Vädret har varit helt underbart i veckan och vad jag hört så ska det bli fint i helgen också. Så då blir det att pröva nya kameran, känns roligt. 

Idag på dagen är det två år sedan vi skrev på papprena på våran lägenhet i Spanien, och det har vi inte ångrat...ser framemot många härliga semestrar. Och ska åren springa iväg i den här hastigheten så är jag snart pensionär och kan välja hur mycket tid jag vill tillbringa i Spanien .