Sista dagen på detta år...kommer faktiskt inte sakna 2016, på vissa sätt har det varit ett skitår. 

Men det finns ju höjdpunkter också, och det bästa är naturligtvis lilla Isabell. Hon avslutar året på ett bra sätt och ger en förhoppning på ett kommande kanonår.

Med all dramatik före julen med födelse och kräksjuka...så blev ändå Julen jättefin, Tomten kom...god mat blev det...och nära och kära vågade sig hit, och ingen annan än lille Viktor kräktes:)

Pojkarna var imponerande av Tomten, en riktigt trevlig Tomte var det så jag förstår dom. Det var så bra spelat så till och med gamle far alias Glidaren satt och undrade vem i hela fridens namn var Tomten... han fick tillslut lite diskret (trodde han) fråga Inspektörskan vem det var. Saken var att han var far till Tomten...ibland är det inte lätt.

Vi har en tradition att tävla familjevis på julen, och i år så vann vi...

Det är tävlingar i styrka, minne, fingerfärdighet och tidsuppfattning. Här på bilden ovan tävlar kusinerna i styrka:).


Jag måste ju bara göra lite uppdateringar på våran Nisse, som ibland är det sötaste som finns, och ibland har man lust att skicka honom till månen.

Nä nu är det dax att börja förbereda för kvällen...det blir som vanligt god mat och lite spel i goda vänners sällskap. Vi brukar alltid vara här hemma på nyår...brukar vara mindre skjutning här ute på landet, vilket är bra för våra hundar på pensionatet. En del lämnar sin hund här, för det skjuts så mycket inne i samhället. Varför ska det låta så mycket...finns ju jättefina raket utan massa oväsen.

Nä nu knyter jag ihop påsen 2016 och snart öppnar vi 2017. Hoppas att nästa år blir lite mera stabilt ute i världen..så folk kan få leva under normala förhållande...håller tummarna för detta.