Tisdag kväll och dagarna bara rusar iväg. Inte mycket som händer utan det bara rullar på den ena dagen lik den andre...en höjdpunkt för en nörd som mig är att Idol pågår för fullt  :-P . Sitter och tittar just nu medans jag sitter och skriver, precis nu sjunger en kille som heter Bahos eller något. Inte min smak alls...

Försöker komma på om det hänt något särskilt under veckan..men kommer inte på något som hänt. Vet inte om det är taskigt minne eller att det faktiskt inte hänt något.

 

Ďet har varit en rättså ok vecka...vädermässigt tänkte jag på. Vi har suttit ute på kvällarna, vissligen med värmare men har varit mysigt. Jag gillar verkligen när hösten kommer och det blir mörkt och blåser runt husknuten. ..ja så länge jag slipper vara ensam...är lite mörkrädd av mig.

Våra nya cyklar är nu påväg ner till Torre önskade att vi också var påväg, men nu är det verkligen inte långt kvar. Lite saker som bara ska falla på plats. 

Dax att sluta nu..inget vettigt att skriva ändå. Idol slut för ikväll dax att ringa till Kaka för att diskutera kvällens program.  Slutar med ett härligt foto på ett gäng rosor...60 närmare bestämt 😉