Det är nog första gången under min livstid som jag varken lurat eller blivit lurad på första april...jag tror ivarjefall att jag inte blivit lurad. Lite tråkigt att jag inte fått till något skämt och snart är det andra april, katten också får tänka till lite;).

Får tänka till lite vad som hänt under veckan, dagarna bara flyger iväg och samma är det med minnet. Just nu känns det som om det inte hänt något och det låter ju extremt tråkigt. Det enda jag kommer på är..

...bad i onsdags, jodå jag håller på än och det är jätteskönt.

...och vad var det här tro??? Ser ut som någon form av kirurgi. .

...kanske hjärnkirurgi.

Man ska ju snart iväg på tur och då får man använda alla medel för att piffa till sig:)

Och här är resultatet. ..lite tråkigt när jag kom hem och Rajje påpekade att påsken redan varit, han fattar ju ingeting 😆. 

Något mera kommer jag inte på förutom jobb och åter jobb. I senaste orangakuveret stod det att om man ville ha ut det man normalt skulle fått vid 65 så är jag tvungen att jobba till 67 år och 10 månader. Ha det kändes ju uppiggande må jag säga, nu gäller det att få in rätt rad på Lotto. Enda positiva i det är att man trivs skapligt med sitt jobb...jag menar hur roligt hade det varit om man vantrivdes fy och usch. 

Snart blir det uppdateringar från våra karaktärer i Torrevieja. .tänkte på uppviglaren, inspektörskan,  camareron och diktatorn.

Ha det bra och har ni lite tråkigt kan ni alltid räkna hästar.